Exclusieve VIP-dag

Speciaal voor jou mooi, krachtige prachtige vrouw! Een exclusieve VIP-dag waar het helemaal draait om jou.

 

De VIP-dag is een effectieve en intensieve manier van samenwerken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hierdoor kun je in één dag een waardevolle slag maken om gewoonweg meer GELUK te ervaren in je leven en gaan we samen op zoek naar jouw Eigen Wijsheid. Tevens krijg je van mij allerlei TIPS en TOOLS om weer leiderschap te krijgen over je Eigen Wijsheid zodat jij het leven kan leven, manifesteren en creeren zoals jij het ten diepste voelt.

Deze werkvorm is ideaal om in zeer korte tijd vooruitgang te boeken met jouw persoonlijke thema’s. Wat kan je van deze Vip-dag verwachten:

 

  • inzicht in jouw persoonlijke thema, waarom leef ik niet het leven wat ik ten diepste wil
  • inzicht in jouw dromen en verlangens
  • formuleren van jouw levensdoel, jouw Eigen Wijsheid, jouw Soul Purpose
  • wat zijn jouw belemmeringen, wat houdt je tegen?
  • maken van een concreet actieplan om letterlijk weer in beweging te komen zodat jij die stappen kan maken die nodig zijn.

Een echte Verwendag, speciaal voor jou!

Tijdens de VIP-dag zal het je aan niets ontbreken. We zitten op een heerlijke locatie (die we in overleg hebben bepaald) en waar we fijn en in alle privacy kunnen werken.

Er wordt gezorgd voor een gezonde lunch en bij mooi weer zitten we buiten.

Koffie en thee natuurlijk onbeperkt en wat lekkers bij de koffie.

In de middag kunnen we even de buitenlucht opsnuiven zodat we daarna weer fris aan de slag kunnen.

De Voorbereidingen

Voorafgaand aan de VIP-dag hebben we contact om te bespreken waar je nu staat en wat je verwachtingen zijn. Zo komen we tot een goede voorbereiding en halen het optimale uit de dag. Aan het einde van de VIP-dag ga je naar huis met uitwerkingen, inzichten, deeën en acties. Nu aan jou de taak om ermee aan de slag te gaan. Circa 2 weken na afloop hebben we een follow up gesprek via Skype waarin we je voortgang bespreken. Waar ben je na afloop van de VIP-dag tegenaan gelopen? En we bespreken eventuele open eindjes. Het fijne hieraan is dat dit een mogelijkheid is voor jou om vragen te stellen en het bied mij de mogelijkheid om je aanvullende tips en adviezen te geven.

 

Exclusieve VIP-dag inclusief locatie, lunch, werkboek, nieuwe inzichten, concreet actieplan en een hele dag verwennerij en aandacht.

Investering € 497,00 inclusief BTW.

Pin It on Pinterest