Online Programma’s

Bekijk hier mijn lifechanging online programma

“Zelfleiderschap vanuit Eigen Wijsheid”

♥ 4 maanden van 12 modules

 

♥ Kennismakingsdagen

 

♥ Persoonlijke ondersteuning

 

♥ Besloten Facebook-groep

 

♥ Prachtige werkmappen

 

♥ Eigenwijsheidstest

 

♥ Q&A's via Zoom

 

♥ 1-op-1 Skype gesprekken

 

♥ Levenslange toegang

 

In dit programma geef ik je de handvatten om werkelijk die stappen te gaan zetten naar jouw uiteindelijke droomdoel. Ik begeleid je tijdens het gehele programma en ik help je om te onderzoeken wat jij nodig hebt en wat om aandacht vraagt zodat jij letterlijk weer in beweging komt.

Jij bent open, eerlijk en je hebt de moed om echt in de spiegel te gaan kijken. Ook ben je bereid om daadwerkelijk de stappen te gaan nemen die nodig zijn op weg naar een leven vanuit eigenheid, balans, rust en vooral plezier.

Het is een compleet lifechanging programma waarin alles besproken wordt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en we mijden daarin de onderliggende lagen niet. We gaan voor eens en altijd afscheid nemen van die zaken die je niet meer dienen en die momenteel alleen maar ballast zijn om werkelijk het leven te leiden wat je ten diepste verlangt.

Het programma leert je om op een andere manier naar jezelf te kijken en ook weer de kansen en mogelijkheden te ontdekken die ook voor jou zijn weggelegd.

Je bent bereid om tijd en energie te investeren om daadwerkelijk in beweging te komen en de stappen te gaan zetten die voor jou noodzakelijk zijn op weg naar een leven vanuit Eigen Wijsheid.

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
van Bureau Luister
dit veld niet invullen s.v.p.

Pin It on Pinterest