Vicky Giltjes

“Lifechanger, veroorzaker en expert in verandertrajecten.”

Ik heb Bureau Luister opgericht vanuit een intrinsiek geloof dat iedereen in staat is om de beste versie van zichzelf te worden. Geluk is een keuze en geluk is te leren. Ik gun iedereen om een leven te leven vanuit (zelf)vertrouwen, eigenheid, flow, succes, plezier, rust en bovenal, GELUK.

Dit is niet altijd zo geweest en ik heb daarvoor veel “hobbels” moeten overwinnen in mijn leven. Al vanaf mijn geboorte voelde ik mij vaak onbegrepen, voelde me anders dan anderen. Ik begreep al snel dat de enige manier waarop ik kon “overleven” was door mijzelf aan te passen aan anderen. Ik ontwikkelde voor mijzelf een soort overlevingsstrategie en pleasegedrag waardoor ik ver weg bleef bij wie ik werkelijk was. Ik heb jarenlang geleefd naar wat anderen nodig hadden in plaats van mijzelf de vraag te stellen “wat heb jijzelf nu werkelijk nodig”.

Deze strategie heeft mij ook heel veel gebracht in de verschillende leidinggevende functie die ik heb mogen bekleden in de hotel-, en conferentiewereld. Ik stond continu in contact met mensen zowel medewerkers, gasten, leveranciers en partners. Hierdoor heb ik een enorme mensenkennis opgebouwd. Mijn aanpassend vermogen en zorgzaamheid kon ik daar ten volle uitdragen. Het ging mij makkelijk af en bracht mij op de mooiste plekken van de wereld. Maar naarmate ik ouder werd begon het steeds meer te wringen. Leefde ik mijn leven werkelijk van binnenuit? Voel ik mij nu echt gelukkig?

Na een pittige periode in mijn leven, waaronder een scheiding, voelde ik aan alles dat ik iets anders wilde in mijn leven. Dit was de start van een jarenlange periode van persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze periode wist ik zeker dat ik niet meer wilde gaan doen wat ik altijd gedaan had maar….

Ik wilde meer van betekenis zijn voor anderen.

Bijdragen aan hun geluk en welzijn.

Ik ben eerst van start gegaan als trainer en coach in het consultancybureau van mijn huidige partner waarbij ik veel teams en organisaties geholpen heb in hun verandertrajecten. Maar al snel begon het te kriebelen om ook iets voor mijzelf te starten. Meer gericht op persoonlijke ontwikkeling en waar ik echt iets zou kunnen betekenen in het leven van andere mensen. De drang werd zo groot dat ik uiteindelijk de beslissing genomen heb om te starten met Bureau Luister.

Net zoals bij iedere ondernemer is de start het moeilijkst. Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dan hoop je dat de cliënten rijen dik voor de deur staan. Net als veranderprocessen heeft de opstart van een bedrijf tijd nodig. Ik heb doorgezet ondanks alle draken in mijn hoofd; Dit gaat me nooit lukken? Ben ik wel goed genoeg? Wie zit er nu op mij te wachten? Zal ik toch nog een studie gaan volgens.

Uiteindelijk kwam het goed en heb ik nu een zeer goedlopende praktijk waar ik al mijn liefde voor de mens in kan stoppen.

Ik help nu voornamelijk vrouwen (maar mannen zijn ook welkom hoor) om gewoonweg gelukkiger te zijn in hun leven. Meer vanuit eigenheid, flow, rust, balans en vooral met veel meer plezier. 

Wil je graag van gedachte wisselen, bel of mail me gerust. Of maak gebruik van mijn gratis kennismakingsgesprek.

Doe je mee met de gratis 10-daagse “Geluksrevolutie”?

Verrijk jouw leven met meer persoonlijk geluk en zakelijk succes.

 

Van 5 t/m 14 maart 2018

Schrijf je nu in!

Voornaam
Achternaam
E-mailadres

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This