LIVE DAG

“OP ZOEK NAAR JOUW BEZIELING”

donderdag 23 november 2017

(09:30-16:00 uur)

Wil jij leren hoe jouw dromen en verlangens omgezet kunnen worden naar werkelijkheid?

Dan is de Live Dag “Op zoek naar jouw Bezieling’ echt iets voor jou!

LET OP: maar 8 plaatsen beschikbaar!!!

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw levensdoel, levensmissie of purpose. Je gaat je weer verbinden met jouw blauwdruk, de reden waarom jij hier op aarde bent. Vanuit dit “weten” kan je weer vorm geven aan jouw leven of onderneming. Jouw blauwdruk bevat jouw levensmissie, jouw unieke talenten en kwaliteiten en jouw drijfveren. Wanneer je leeft in afstemming met deze blauwdruk dan merk je dat aan meer tevredenheid, energie, geluk, flow en levensvreugde. Jij bent de hoofdrolspeler van jouw leven, de creator van jouw wereld en de inspirator van jouw waarheid. Je wilt graag stappen gaan zetten maar je hebt geen idee wanneer, waar je moet beginnen en welke richting je op moet. Het ontdekken van jouw levensmissie of purpose kan je daarbij enorm helpen in dit proces.

Een Live-dag vol tips en tools om weer die stappen te gaan nemen om weer helemaal in “flow” te komen. Het is geen standaardprogramma maar iedereen werkt aan zijn eigen thema. Jij maakt zelf de vertaalslag naar jouw unieke prachtige JIJ en de hele Live-Dag draait om JOU.

Na deze Live-dag ben je beter in staat om…….

Krachtige keuzes te maken in je leven.

Meer focus aan te brengen in je leven

Om meer richting te geven aan je leven.

Meer te leven en werken vanuit (zelf)vertrouwen.

De juiste mensen aan te trekken.

Je energie beter te verdelen.

Meer balans aan te brengen tussen werk en privé.

Meer dankbaarheid te ervaren en te leven vanuit overvloed.

Schrijf je nu in voor de Live-dag

Op zoek naar jouw Bezieling

Wat krijg je van mij?

♥ Nieuwe inzichten, tips en tools, nieuwe energie, de”stip op de horizon” en meer focus

♥ Een prachtig werkboek welke je daarna als naslagwerk kan blijven gebruiken

♥ Onbeperkt koffie, thee en iets lekkers bij de koffie

♥ Gezonde en energieke lunch

♥ Garantie dat we daadwerkelijk jouw droomdoel gaan formuleren

♥ Afsluiting met een hapje en een drankje

Wanneer?

Donderdag 23 november 2017

Tijd?

van 09:30 uur – 16:00 uur

Locatie

Vergaderlocatie De Bleijde Hoek, Bleijdenhoeksestraat 11, 4725 TA WOUWSE PLANTAGE (www.bleijdehoek.nl)

Jouw investering?

Voor deze compleet verzorgde en inspirerende dag investeer je € 147,00 per persoon inclusief BTW

          ifechanger, veroorzaker en expert in verandertrajecten. Ik ben in staat om heel snel tot de kern te komen van hetgeen wat wringt door mijzelf letterlijk te verbinden met mijn deelnemers. Door dit heel snel aan de oppervlakte te hebben, kunnen we ook snel van start met het oplossen hiervan en blijven we niet hangen in de onderzoeksfase. Mijn bijdrage is dus zeker dat er snel tot actie kan worden overgegaan.

Jarenlang heb ik diverse leidinggevende functie bekleed in de conferentiewereld (Operations, Sales-, en Marketing) waardoor ik een enorme mensenkennis heb opgebouwd. Ik stond continu in contact met mensen zowel medewerkers, gasten, leveranciers en partners.

Na een pittige periode in mijn leven, waaronder een scheiding, voelde ik aan alles dat ik iets anders wilde in mijn leven. Dit was de start van een jarenlange periode van persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze periode wist ik zeker dat ik niet meer wilde gaan doen wat ik altijd gedaan had maar

“Ik wilde meer van betekenis zijn voor anderen. Bijdragen aan hun geluk en welzijn”

Ik ben eerst van start gegaan als trainer en coach in het consultancybureau van mijn huidige partner waarbij ik veel teams en organisaties geholpen heb in hun verandertrajecten. Maar al snel begon het te kriebelen om ook iets voor mijzelf te starten. Meer gericht op persoonlijke ontwikkeling en waar ik echt iets zou kunnen betekenen in het leven van andere mensen. De drang werd zo groot dat ik uiteindelijk de beslissing genomen heb om te starten met Bureau Luister.

Net zoals bij iedere ondernemer is de start het moeilijkst. Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dan hoopt je dat de cliënten rijen dik voor de deur staan. Net als veranderprocessen heeft de opstart van een bedrijf tijd nodig. Maar ik heb doorgezet ondanks alle draken in mijn hoofd. Dit gaat me nooit lukken? Ben ik wel goed genoeg? Wie zit er nu op mij te wachten? Zal ik toch nog een studie gaan volgens. Maar uiteindelijk kwam het goed en heb ik nu een zeer goedlopende praktijk waar ik al mijn liefde voor de mens in kan stoppen

Ik help nu voornamelijk vrouwen (maar mannen zijn ook welkom hoor) om gewoonweg gelukkiger te zijn in hun leven. Meer vanuit eigenheid, flow, rust, balans en vooral met veel meer plezier. Wat ik heel belangrijk vind is dat iedereen zijn eigen traject moet kunnen volgen.

De een gaat sneller dan een ander maar het moet beslist geen wedstrijd zijn. Belangrijk is dat we allemaal het einddoel halen en daardoor kunnen leven vanuit Eigen Wijsheid.

Ook zijn de thema’s allemaal zo verschillend omdat de verhalen allemaal verschillend zijn. Het begint allemaal met luisteren naar de verhalen en vandaar uit kunnen we de stappen nemen die nodig zijn om jou te brengen naar je einddoel. Vandaar ook de naam Bureau Luister, want alles begint met het vertellen en horen van het werkelijke verhaal.
Ik gun iedereen zijn persoonlijke ontwikkeling want ik weet hoe ver het mij gebracht heeft.

Je gaat echt eerlijk in de spiegel kijken om van daar uit de stappen te nemen die nodig zijn om werkelijk te leven vanuit Eigen Wijsheid.

Omdat jezelf zijn je gewoonweg het gelukkigste maakt”

Pin It on Pinterest

Share This