LIVE DAG

“De Kracht van Gedrag”

donderdag 18 januari 2018

(09:30-16:30 uur)

“Met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht

je boodschap brengen”

 

Dan is de Live Dag “De Kracht van Gedrag” echt iets voor jou!

 

LET OP: maar 8 plaatsen beschikbaar!!!

Lichaamshouding, oogcontact, mimiek en stemgebruik zijn niet de eerste zaken waaraan je denk als je een (pittig) gesprek of presentatie voor de boeg hebt. Ook in je verkoopgesprekken en onderhandelingen komen deze zaken vaak terug.

De effectiviteit van jouw boodschap schuilt niet in de inhoud maar vooral in de manier waarop je deze brengt. Het gaat vaak genoeg niet om de “wat” maar om de “hoe”. Wanneer je de “hoe” beter onder de knie hebt zal je betere resultaten scoren maar kan je jezelf ook beter profileren.

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw persoonlijke gedragsstijl (je doet hiervoor een korte test), vergroot je je impact en ga je leren op welke manier je andere kan inspireren. Je krijgt inzicht in jouw eigen gedrag en hoe jij reageert als je in contact bent met anderen. Daardoor krijg je meer grip op je eigen gedrag en ook meer begrip voor het gedrag van anderen. Je krijgt de TIPS en TOOLS op ook het gedrag van anderen positief te beinvloeden.

Ik nodig je uit om uit je comfortzone te stappen, je krachten te (h)erkennen en te gebruiken en eerlijk in de spiegel te kijken. Allemaal voorwaarden om weer te groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze workshop maar ik gebruik van de inzichten van:

  • professor Robert Cialdini, zijn 6 geheimen van het overtuikgen uit het boek “Invloed”
  • hersenonderzoeker Victor Lamme, het boek “De Vrije wil bestaat niet”
  • het unieke kleurenconcept “We Care”

Na deze Live-dag ben je beter in staat om…….

Meer ontspannen en met overtuigingskracht jezelf te profileren

Met meer (zelf)vertrouwen in gesprek te gaan met anderen

Mensen positief te beïnvloeden

Te zorgen dat er beter naar je wordt geluisterd

Beter in te spelen op de verschillende gedragsstijlen

Zelfbewuster om te gaan met anderen.

Het resultaat

 

Je brengt inspirerend en overtuigend je boodschap over. Je kunt ontspannen vanuit je eigen talent en je merkt dat je beter in staat bent je af te stemmen op de ander. Je laat effectief gedrag zien dan bij jou past zodat al jouw contacten meer in “flow” gaan. Je hebt een duidelijk zelfbeeld en je weet ook welke elementen je in moet zetten om nog meer resultaat te verkrijgen.

Deze LIVE-dag is voor iedereen die met anderen samenwerkt, anderen coacht, anderen wil meekrijgen en inspireren, anderen begeleidt, adviseert of ondersteunt. Het is vooral bedoelt voor diegene die daarin een verschil willen maken, goed willen presteren en zichzelf vanuit persoonlijke kracht en in vertrouwen willen manifesteren en profileren.

 

Schrijf je nu in voor de Live-dag

Wat krijg je van mij?

♥ Nieuwe inzichten, tips en tools in eigen gedrag en die van anderen.

♥ Een prachtig werkboek welke je daarna als naslagwerk kan blijven gebruiken

♥ Inzicht in eigen gedrag door de online ‘Eigenwijsheids-test”

♥ Inzicht in een uniek kleurenconcept “We Care”

♥ Onbeperkt koffie, thee en iets lekkers bij de koffie

♥ Gezonde en energieke lunch

♥ Afsluiting met een hapje en een drankje

 

Wanneer?

Donderdag 18 januri 2018

Tijd?

van 09:30 uur – 16:30 uur

 

Locatie

Vergaderlocatie De Bleijde Hoek, Bleijdenhoeksestraat 11, 4725 TA WOUWSE PLANTAGE (www.bleijdehoek.nl)

 

Jouw investering?

Voor deze compleet verzorgde en inspirerende dag investeer je € 197,00 per persoon inclusief BTW

          ifechanger, veroorzaker en expert in verandertrajecten. Ik ben in staat om heel snel tot de kern te komen van hetgeen wat wringt door mijzelf letterlijk te verbinden met mijn deelnemers. Door dit heel snel aan de oppervlakte te hebben, kunnen we ook snel van start met het oplossen hiervan en blijven we niet hangen in de onderzoeksfase. Mijn bijdrage is dus zeker dat er snel tot actie kan worden overgegaan.

Jarenlang heb ik diverse leidinggevende functie bekleed in de conferentiewereld (Operations, Sales-, en Marketing) waardoor ik een enorme mensenkennis heb opgebouwd. Ik stond continu in contact met mensen zowel medewerkers, gasten, leveranciers en partners.

Na een pittige periode in mijn leven, waaronder een scheiding, voelde ik aan alles dat ik iets anders wilde in mijn leven. Dit was de start van een jarenlange periode van persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze periode wist ik zeker dat ik niet meer wilde gaan doen wat ik altijd gedaan had maar

“Ik wilde meer van betekenis zijn voor anderen. Bijdragen aan hun geluk en welzijn”

Ik ben eerst van start gegaan als trainer en coach in het consultancybureau van mijn huidige partner waarbij ik veel teams en organisaties geholpen heb in hun verandertrajecten. Maar al snel begon het te kriebelen om ook iets voor mijzelf te starten. Meer gericht op persoonlijke ontwikkeling en waar ik echt iets zou kunnen betekenen in het leven van andere mensen. De drang werd zo groot dat ik uiteindelijk de beslissing genomen heb om te starten met Bureau Luister.

Net zoals bij iedere ondernemer is de start het moeilijkst. Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dan hoopt je dat de cliënten rijen dik voor de deur staan. Net als veranderprocessen heeft de opstart van een bedrijf tijd nodig. Maar ik heb doorgezet ondanks alle draken in mijn hoofd. Dit gaat me nooit lukken? Ben ik wel goed genoeg? Wie zit er nu op mij te wachten? Zal ik toch nog een studie gaan volgens. Maar uiteindelijk kwam het goed en heb ik nu een zeer goedlopende praktijk waar ik al mijn liefde voor de mens in kan stoppen

Ik help nu voornamelijk vrouwen (maar mannen zijn ook welkom hoor) om gewoonweg gelukkiger te zijn in hun leven. Meer vanuit eigenheid, flow, rust, balans en vooral met veel meer plezier. Wat ik heel belangrijk vind is dat iedereen zijn eigen traject moet kunnen volgen.

De een gaat sneller dan een ander maar het moet beslist geen wedstrijd zijn. Belangrijk is dat we allemaal het einddoel halen en daardoor kunnen leven vanuit Eigen Wijsheid.

Ook zijn de thema’s allemaal zo verschillend omdat de verhalen allemaal verschillend zijn. Het begint allemaal met luisteren naar de verhalen en vandaar uit kunnen we de stappen nemen die nodig zijn om jou te brengen naar je einddoel. Vandaar ook de naam Bureau Luister, want alles begint met het vertellen en horen van het werkelijke verhaal.
Ik gun iedereen zijn persoonlijke ontwikkeling want ik weet hoe ver het mij gebracht heeft.

Je gaat echt eerlijk in de spiegel kijken om van daar uit de stappen te nemen die nodig zijn om werkelijk te leven vanuit Eigen Wijsheid.

Omdat jezelf zijn je gewoonweg het gelukkigste maakt”

Doe je mee met de gratis 10-daagse “Geluksrevolutie”?

Verrijk jouw leven met meer persoonlijk geluk en zakelijk succes.

 

Van 5 t/m 14 maart 2018

Schrijf je nu in!

Voornaam
Achternaam
E-mailadres

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest