GRATIS “Geluksboost”

speciaal voor enthousiaste en ondernemende vrouwen

 

-GRATIS 5-daagse videotraining-

in slechts 15 minuten per dag

Een GRATIS Geluksboost, wie wil dit nu niet!

Ben jij een vrouw die haar leven best op orde heeft maar er voor haar gevoel toch niet alles uithaalt wat erin zit. Pieker je veel, voel je niet echt de voldoening die je ten diepste zou willen voelen, voel je dat je eigenlijk geen stap verder komt, zou je ook zo graag die energie en flow weer willen voelen als 20 jaar geleden? Heb je diep van binnen het gevoel; het is NU of NOOIT. Dan is de Geluksboost zeker iets voor jou!

“Want gewoonweg jezelf zijn maakt je het allergelukkigst”

En laat dat nu mijn missie zijn; zoveel mogelijk vrouwen weer het geluk laten ervaren. Zodat ze vol zelfvertrouwen in het leven staan, weer gebruik maken van hun kwaliteiten en talenten, het lef hebben om echt naar zichzelf te kijken met alle goede en slechte eigenschappen en daar ook iets mee te doen, dat ze weer stralen omdat ze weer de energie en flow voelen van 20 jaar geleden toen ze vol in het leven stonden en dat ze zich volledig accepteren zoals ze zijn.

Kortom dat ze zich gewoon gelukkiger voelen met zichzelf, met hun gezin, met hun werk, met hun onderneming, met alles!

Wat kan je van mij verwachten?

Tijdens deze 5-daagse videotraining krijg je dagelijks een persoonlijke mail toegestuurd met een link naar de videoles van die dag.

Deze lessen bestaan uit een video, een werkboek en tips die je direct kan toepassen in je dagelijkse leven.

En is het allemaal heppiedepeppie, nee natuurlijk niet. De videotraining is met name bedoelt om jou de eerste stappen te laten maken naar een gevoel van meer geluk. Veranderingen gaan altijd met “ups and downs” maar ik deel mijn ervaringen wat voor mij wel heeft gewerkt heeft en vooral wat niet. Zodat jij alleen maar het juiste hoeft te doen.

Als je je inschrijft voor deze GRATIS Videotraining krijg je toegang tot de besloten Facebook-groep waar we onze ervaringen kunnen delen vanuit kwestbaarheid en vertrouwen. De Facebookgroep bestaat al uit een mooie groep “gelukszoekers” met allemaal hun eigen persoonlijke thema. Ook beantwoord ik daar alle vragen die gesteld worden in deze groep.

meer inzicht in jezelf

inzicht krijgen in hetgeen jou blokkeert

keuzes maken die bij jou passen

werken aan een positieve mindset

je zelfvertrouwen een flinke boost geven

inzicht krijgen in hetgeen jou blij en gelukkig maakt

Dus wat heb je te verliezen?
Niets toch……je kan alleen maar gelukkiger worden!

Wie ben ik?

Mijn naam is Vicky Giltjes, Life & Gelukscoach bij Bureau Luister en ik begeleid mooie, krachtige, ondernemende vrouwen om meer geluk te ervaren in hun leven. Dit doe ik door jou weer grip te geven over jouw leven waardoor veel dingen makkelijker gaan. Zoals keuzes maken, kiezen voor jezelf, je grenzen aangeven, vertrouwen op jezelf, eigenwaarde vergroten, gebruik maken van jouw kwaliteiten en talenten en het gewoonweg DOEN. Ik wil je graag laten ervaren dat Geluk echt te leren is. Ik heb namelijk precies hetzelfde gedaan en weet daarom dat het echt mogelijk is. Bewust zijn van je eigen blokkades, gevoelens en gedrag biedt ruimte tot verandering en het nemen van bewuste “nieuwe” stappen en vaak genoeg zijn deze verrassend simpel. Voor meer informatie, bekijk de – Over Mij – pagina op mijn website.

Geluk is echt te leren!

Ja, ik wil de Geluksboost!

dit veld niet invullen s.v.p.

Pin It on Pinterest

Share This