Speciaal voor jou omdat je het verdient om je gelukkig te voelen, een doorbraaksessie!

De Doorbraaksessie is een effectieve en intensieve manier van samenwerken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kun je in één dag een waardevolle slag maken om gewoonweg meer persoonlijk GELUK en zakelijk SUCCES te ervaren in je leven. Tevens krijg je van mij allerlei persoonlijke TIPS en TOOLS om weer grip te krijgen over je eigen leven zodat jij geen bijrol meer speelt maar een hoofdrol.

Deze werkvorm is ideaal om in zeer korte tijd vooruitgang te boeken met jouw persoonlijke thema’s.

Wat kan je van deze Doorbraaksessie verwachten:

  • We gaan direct aan de slag met jouw persoonlijk thema, waarom hou jij zo vast aan je verhaal. Wat levert het je op?
  • Hoe kunnen we jouw verhaal -voor- je laten werken? Welke inzichten geeft dit?
  • We gaan aan de slag met jouw ideale situatie, we maken er een helder beeld van.
  • Welke concrete stappen kan je nemen om dichterbij jouw ideale situatie te komen?
  • Wat zijn jouw belemmeringen, wat houdt je mometeel tegen?
  • We maken een helder actieplan zodat je hier morgen direct mee kan beginnen.

Je gaat dus weer naar huis met een duidelijke “stip op de horizon” en hernieuwde energie. Niets doen is vanaf die dag geen optie meer.

De Voorbereidingen

Voorafgaand aan de Doorbraaksessie hebben we contact om te bespreken waar je nu staat en wat je verwachtingen zijn. Zo komen we tot een goede voorbereiding en halen het optimale uit de dag. Aan het einde van de dag ga je naar huis met uitwerkingen, inzichten, ideeën en acties. Nu aan jou de taak om ermee aan de slag te gaan. Circa 2 weken na afloop hebben we een follow up gesprek via Skype of Zoom waarin we je voortgang bespreken. Waar ben je na afloop tegenaan gelopen? En we bespreken eventuele open eindjes. Het fijne hieraan is dat dit een mogelijkheid is voor jou om vragen te stellen en het bied mij de mogelijkheid om je aanvullende tips en adviezen te geven.

Tijdens de Doorbraaksessie zal het je aan niets ontbreken. Er wordt gezorgd voor een gezonde lunch en bij mooi weer zitten we buiten. Koffie en thee natuurlijk onbeperkt en wat lekkers bij de koffie. In de middag kunnen we even de buitenlucht opsnuiven zodat we daarna weer fris aan de slag kunnen.

De beste investering die je kan doen, is een investering in jezelf!

De Doorbraaksessie is  inclusief locatie, lunch, werkboek, nieuwe inzichten, concreet actieplan, een hele dag verwennerij en  follow-up Coach Call van 60 minuten.  Tevens krijg je toegang tot het online programma “Geluk is te leren” t.w.v. € 497,00 om de Doorbraaksessie nog meer te ondersteunen.

Investering  € 697,00 exclusief BTW.

 

 

Ja, ik vraag hierbij graag een Doorbraaksessie aan.
dit veld niet invullen s.v.p.

Pin It on Pinterest

Share This