CONNECTIING THE DOTS

 

 

Zondag 19 november 2017 stond ik, samen met 8 onderneemsters, op het podium van Stadskasteel Oudaen in Utrecht tijdens het netwerkevent “Pak je Podium” van Eva Brouwer.

In de aanloop naar dit event kwamen alle “dots” uit mijn leven bij elkaar. Ik wilde mijn verhaal vertellen, niets meer en niets minder. Mijn verhaal waarom ik nu doe wat ik nu doe. Wat ik te doen heb in de wereld. Welke toegevoegde waarde ik kan leveren.

Mijn “dots” zijn niet altijd de gemakkelijkste geweest. Het heeft mij lange tijd gekost om werkelijk te kunnen zeggen dat ik van mijzelf hou. Het is een reis geweest met ups and dows. Maar het is zo vreselijk fijn om vanuit je diepste kern te voelen dat het allemaal niet voor niets geweest is. Dat het nodig was om uiteindelijk datgene te gaan doen waar je het meest gelukkig van wordt.

Bekijk hier mijn video. Ik ben er zo vreselijk trots op. Het is de “ruwe” versie van mijn talk maar het voelt aan alles dat ik niet kan wachten op de “bewerkte” versie. Mijn verhaal mag de wereld in, mijn verhaal MOET de wereld in zodat ik nog meer krachtige, prachtige vrouwen mag helpen op zoek naar hun lichtpuntje. Zodat ik kan bijdragen aan hun geluk.

Wil je een afspraak met mij maken zodat ik ook naar jouw verhaal kan luisteren. Wil je, samen met mij, eens kijken welke stappen jij kan nemen om meer geluk te ervaren. Mail of bel me dan voor een gratis kennismakingsgesprek. www.bureauluister.nl/contact

Ook start ik op 14 januari 2018 met mijn lifechanging online programma “Zelfleiderschap vanuit Eigen Wijsheid waarin ik je meeneem in alle stappen van persoonlijke ontwikkeling aan de hand van mijn persoonlijke verhaal. Ik heb het doorleeft en ik weet dat het zo werkt. Voor info of inschrijvingen
www.zelfleiderschapvanuiteigenwijsheid.com.

Pin It on Pinterest

Share This