“Je voelt aan alles……..er moet NU iets gebeuren! “

                                                                                                                                                                                                                                 

Je leven ziet eruit als het perfecte plaatje. Je hebt een mooi gezin, fijne relatie, leuke en uitdagende baan, dito vrienden, je doet leuke dingen en over geld hoef je je ook geen zorgen te maken. Je leven kabbelt gewoon lekker door. Toch “knaagt” er al een tijdje iets en het lukt je maar niet om daar de vinger op te leggen.

Diep in jou zit een diep verlangen om het anders te gaan doen. Je zit eigenlijk te veel in je hoofd.                                                             Je bedenkt van alles om misschien te gaan doen maar echt in de actiestand komen dat lukt even niet.

Je leven gaat teveel op routine, de “automatische piloot”, je zit niet meer zelf aan het stuur.

Wat is gebeurd met al jouw dromen en verlangens? Wat heb je er van waargemaakt? Wat gaat er nog gemanifesteerd worden?

Wat is er gebeurd met het gevoel van volledige vrijheid? Wat is er gebeurd met het gevoel van die vrije geest die je altijd had, die alles aankon en nergens “bang” voor was. Die vrouw die gewoon deed omdat het  plezier, lol en voldoening gaf. Toen het je moeiteloos afging en je geen zorgen had.

Je wilt je weer enthousiast voelen en genieten van wat het leven jou te bieden heeft. Plezier, geluk, flow, energie, lol, lachen en vooral jezelf weer zien als allerhoogste prioriteit. Waardering en vervulling.

Je voelt aan alles dat het anders moet. Een gevoel van “het is NU of NOOIT”. Wellicht nieuwe wegen bewandelen, andere keuzes maken, je grenzen weer bepalen en weer voldoening en invulling in jouw leven. De belangrijkste vraag is “Hoe ga ik dit doen” en “Waar ga ik beginnen?”.

 

Maar wees gerust…….je hoeft het echt niet alleen te doen.

I have been there, done that!

Wat levert werken met mij op?

N
Je krijgt meer inzicht en helderheid in waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar komt. Meer vervulling en meer voldoending zijn hierbij de kernwoorden. Maar met behoud van plezier en vrijheid.
N
Je leeft veel meer van binnenuit waardoor je naar buiten toe het leven vanuit kracht en zelfvertrouwen tegemoet treed. Je durft nieuwe wegen te bewandelen, je grenzen te verleggen en buiten je comfortzone te treden. Gewoon omdat je dit wilt!
N
Je weet precies hoe je je leven wilt inrichten. Op alle facetten in je leven; je gezin, je werk, je omgeving en je familie. Leuker, effectiever, slimmer, meer in balans en met veel meer plezier. Ook leer je meer te vertrouwen op je intuïtie, jouw diepste weten.
N
Je gaat je ontdoen van alles wat je niet meer nodig hebt (overtuigingen, gedachten, negatief zelfbeeld) om meer grip te krijgen op jouw leven. Zodat je jouw grenzen weer weet te stellen, vaker leert “nee-te-zeggen”, tijd voor jezelf leert in te plannen en leert focussen. Kortom, je leert jezelf weer bovenaan jouw to-do-lijst te zetten.
N
Je krijgt meer inzicht in jouw belemmeringen, jouw beren op jouw weg, waarom je niet de dingen doet die je werkelijk zou willen doen. We gaan aan de slag met jouw interne criticus, jouw papegaaien die blijven kwetteren.
N
Je krijgt de grip weer terug over jouw leven. Jij vervult weer de hoofdrol in plaats van een bijrol. Jij schrijft weer jouw eigen levensscript en bent weer de regisseur van jouw eigen levensverhaal. Jij bent weer in staat op jouw eigen werkelijkheid te creeren.
N
Je leert op jezelf te reflecteren waardoor je elke keer weer de mogelijkheid krijgt om een betere versie van jezelf te worden. Groei, persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van jouw talenten en kwaliteiten zijn daarbij leidend.
N
Je ontwikkelt een methode om elke keer weer in de inspirerende actiestand te komen en te blijven. Niets doen is geen optie meer. Hierbij bent je blijvend in ontwikkeling. Niet vanuit een “duwen en trekken” maar vanuit “willen en verlangen”. Hierbij maken we zeker gebruik van de Universele wetten en maken we gebruik van jouw interne kompas.

“Wat me aansprak in Vicky was dat ze al meteen in het eerste gesprek een goede mix maakte tussen luisteren én het aanreiken van tools en tips. Dat was precies de pragmatiek waar ik naar op zoek was. Bovendien wilde ik werken met iemand die voldoende affiniteit heeft met mijn beroepsomgeving, iemand die snápt wat ik dagelijks meemaak. Zodat ik zowel over persoonlijke groei als over de invulling van mijn zakelijke rol kan sparren.

Vicky kan al mijn eisen afvinken!”

Wanneer ben je bij mij aan het goede adres?

N
Wanneer jij jezelf eerlijk in de spiegel durft te bekijken en je daarbij kwetsbaar kan op te stellen. Bereid bent om naar jezelf te en er ook iets mee te gaan doen.
N
Wanneer jij open, eerlijk en nieuwsgierig bent. Nieuwe wegen durft te onderzoeken en daadwerkelijk in de actiestand wilt komen.
N
Wanneer je open staat voor positieve feedback (ook als dit niet altijd leuk is om te horen) en tegen kritische vragen kan. Mijn intentie is om jouw werkelijk te laten groeien en niet om “vrienden” te worden. Dit maakt dat is bloedeerlijk ben tijdens mijn sessies.
N
Wanneer jij bereid bent om tijd, energie en inspanning te leveren om het door jouw gewenste resultaat te behalen.
N
Wanneer jij bereid bent de shit, de weerstanden en oude patronen volledig aan te gaan.
N
Wanneer jij iemand bent die niet in de slachtofferrol wilt blijven zitten en niet blijft hangen in “het verhaal”. Jij vertelt je verhaal eenmalig en dan gaan we echt kijken wat we ermee kunnen gaan doen. Welke lessen je hieruit kunt halen voor de toekomst. Hoe jij jouw dots met elkaar kan verbinden.
N
Wanneer jij de financiële investering wilt doen om jezelf deze persoonlijke groei te gunnen.
N
Wanneer jij affiniteit hebt met de Universele Wetten van de kosmos en het aandurft om hierop te vertrouwen. Dat je het aandurft om meer vanuit intuïtie te gaan handelen dan vanuit denken.
N
Wanneer jij daadwerkelijk het lef en de moed hebt om te veranderen. Dat je de stappen durft te nemen naar een leven met meer voldoening en vervulling.

Wie is Vicky Giltjes?

Mijn leven heeft nogal wat hobbels gekend, ups en downs noemen ze dat. Gelukkig weet ik nu pas dat ze niet voor niets op mijn pad zijn gekomen. Het Universum had er namelijk echt een bedoeling mee. Ik had het toen alleen nog niet door, ik zag het niet of wilde het niet zien. Het verband, “the connecting dots”,  zie je enkel achteraf door alle “dots” met elkaar te verbinden. Achter elke vrouw zit een persoonlijk verhaal. En juist dat unieke verhaal is voor mij zo belangrijk omdat  het verhaal alle elementen bevat voor een zinvoller, waardevoller en gelukkiger leven. Een leven met veel meer vervullig en  voldoening en een leven van toegevoegde  waarde.

 

Ik weet  maar al te goed hoe jij je moet voelen. Ik was ooit zelf zo’n vrouw. Ik had alles tot mijn beschikking om mij intens gelukkig te voelen maar desondanks voelde het niet zo. Mijn leven voelde oppervlakkig en er was weinig meer waar ik echt meer in uitblonk. Ik was al heel lang niet meer de energieke, enthousiaste en ondernemende vrouw die ik vroeger was. Alles leek opgedroogd, ingekakt en opgebrand.

Ik kreeg een heftige wakeupcall waar ik achteraf heel dankbaar voor ben. Ik kon kiezen; of op deze manier nog 40 jaar doorgaan of echt iets maken van mijn leven. Ik koos godzijdank het tweede. Door deze belangrijke beslissing ben ik gelukkig  weer  die vrouw die het leven  kan omarmen omdat ik nu weet dat het ook anders kan, dat het al die tijd gewoon in mijzelf zat. Ik kon er alleen niet meer bij. De enige die jouw leven weer kan veranderen dat ben JIJ. Jij bent de sleutel  om je weer oprecht  gelukkig te voelen, jij bent de enige die zijn eigen werkelijkheid kan creëen en het mooie is dat ik je daarbij kan helpen omdat…Gelukkig zijn echt te Leren is.

Investering

Dit intensieve 1-op-1 Coachingstraject van 6 maanden bestaat uit 5  persoonlijke sessies van 2 uur welke gepland worden in overleg, 1 x per 2 weken een Zoom Coach Call van 45 minuten,  begeleiding en ondersteuning van mij persoonlijk, toegang tot een besloten Facebookgroep, werkboek, zelfreflectieboek, locatie, koffie, thee en water en natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten tijdens de sessies.

Je krijgt mijn enorme bak aan kennis en ervaring maar ook alle skills en strategieën die ik de afgelopen jaren geleerd en ervaren heb.  Ook behoed ik je van alle fouten die ik in de loop der jaren gemaakt en ondervonden heb.

Jouw investering voor dit intensieve 1-op-1 Coachingstraject bedraagt € 1.197,00 inclusief BTW

(betalen in 6 maandelijke termijnen van € 207,00 inclusief BTW is ook mogelijk).

Pin It on Pinterest

Share This