Persoonlijke Coaching

Je leven ziet eruit als het perfecte plaatje. Je hebt een mooi gezin, fijne relatie, leuke en uitdagende baan, dito vrienden, je doet leuke dingen en over geld hoef je je ook geen zorgen te maken. Je leven kabbelt gewoon lekker door. Toch “knaagt” er al een tijdje iets en het lukt je maar niet om daar de vinger op te leggen.

Diep in jou zit van alles te broeden en op een of andere manier lukt het je niet om daar daadwerkelijk bij te komen. Er mist iets maar je weet niet wat. Het is er wel klaar voor om ten volle naar buiten te komen.

Je hebt de eerste stappen naar persoonlijke ontwikkeling wellicht al gezet maar dat heeft niet het beoogde resultaat gehad. Je wilt graag stappen gaan zetten maar je hebt geen idee wanneer, waar je moet beginnen en welke richting je op moet. Je voelt aan alles dat je op dit moment letterlijk “stil” staat. Ook leef je niet in je flow en eigenheid. Misschien is Persoonlijke Coaching dan wel iets voor jou?

Persoonlijke coaching is een intensieve individuele begeleiding gericht op het ‘verbeteren’ van jou persoonlijk functioneren. Je wordt je meer bewust van uw eigen mogelijkheden en beperkingen en weet dit te combineren met de eigen doelstellingen. Je gaat letterlijk “weer in beweging komen”.

Ik ondersteun je om weer helder te krijgen waar jij enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt, waarmee je bezig wilt zijn en waarvoor je uit je bed wilt komen. Door gerichte stappen, gaan we op weg naar jouw optimale bloei, jouw stip op de horizon. Je kwaliteiten en talenten zijn hiervoor de basis en je behoudt altijd de regie over je eigen groeiproces. Ik ga je helpen om je weer gelukkig te voelen want geluk is gewoonweg te leren!

Exclusieve VIP-dag speciaal voor jou!

Een dag waarbij het ECHT helemaal om jou draait!

De VIP-dag is een exclusieve dag waarin JIJ centraal staat. We werken tijdens deze dag 1-op-1 aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zie het als een snelkookpan die garant staat voor tal van nieuwe ideeën, inzichten, inspiratie en positieve energie.

Ben je geinteresseerd in een exclusieve VIP-dag dan klik op deze link.

Eigenwijsheidstest

Om veel meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag.

Sta je ervoor open om naar jouw eigen gedrag te kijken en jouw eigen kwaliteiten en valkuilen te ontdekken? Ben je nieuwsgierig hoe je jouzelf en je omgeving positief kunt beïnvloeden? Dan is de Eigenwijsheids-test zeker iets voor jou.

Je krijgt inzicht in eigen en andermans gedrag en de gevolgen daarvan. Je leert op een positieve, constructieve manier omgaan met jezelf en anderen. Jouw gevoel van eigenwaarde wordt versterkt en je zult merken dat dit ook jouw houding ten opzichte van anderen positief beïnvloedt. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke en doelgerichte communicatiestijl waarmee je precies bereikt wat je wilt bereiken.

De Eigenwijsheids-test kan online worden ingevuld en omvat 14 vragen die zo eerlijk mogelijk beantwoord dienen te worden. Hierdoor krijg je inzicht in jouw voorkeursgedragstijl. Jouw gedragstijl heeft altijd positieve kenmerken maar zeker ook valkuilen. Jouw gedragsstijl heeft ook invloed op de manier zoals anderen op jou reageren. Inzicht in deze gedragsstijlen geeft je handvatten om ze ook positief te beïnvloeden. Jij krijgt meer grip op, met name, de moeilijke situaties en bent niet meer zo snel uit het veld geslagen.

Eigenwijsheidstest basis

Eigenwijsheidstest welke je inzicht geeft in jouw voorkeursgedragsstijl. Je ontvangt van mij een algemene rapportage aan de hand van de door jouw ingevulde online-test. Het geeft jouw inzicht en handvatten in jouw eigen voorkeursgedragsstijl en hoe je jouw gedrag positief kan beïnvloeden maar ook die van anderen.

Kosten voor de Eigenwijsheidstest: € 37,00 inclusief BTW

Eigenwijsheidstest uitgebreid

Eigenwijsheidstest welke je inzicht geeft in jouw voorkeursgedragsstijl. Je ontvangt van mij een rapportage aan de hand van de door jouw ingevulde online-test. Tevens bespreken we in een 1-op-1 Skype Coach Call jouw specifieke uitslag. Ik geef je hierbij veel nuttige TIPS en TOOLS. Het geeft jouw handvatten hoe je jouw gedrag positief kan beïnvloeden maar ook die van anderen.

Kosten voor de Eigenwijsheidstest inclusief persoonlijke rapportage en Skype Coach Call: € 147,00 inclusief BTW.

Niet gelijk een traject maar wel even behoefte om te “sparren”?

Dan is de Skype Coach Call wellicht iets voor jou.

Soms loop je vast op een specifiek thema. Kom je even geen stap verder. Heb je even geen idee welke stappen nu noodzakelijk zijn om “letterlijk” weer in beweging te komen. Gedurende een Skype Coach Call gaan we een uur lang jouw specifieke hulpvraag uitdiepen zodat jij weer lekker aan de gang kan met al jouw nieuwe inzichten en inspiratie. Om tijd te sparen en die tijd zo effectief mogelijk te gebruiken vraag ik je vooraf heel duidelijk jouw hulpvraag te formuleren. Ik kan dan eventueel ook al wat voorwerk doen. Een fijne manier van coaching om jou weer even dat duwtje in de rug te geven wat nodig is.

Indien je graag gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dan stuur ik je een mail met daarin een link naar Calendly. Vervolgens plan je de afspraak voor coaching zelf in op een tijdstip die jouw het beste uitkomt.

Kosten van een Skype Coach Call (60 minuten): € 77,00 inclusief BTW.

Ben je geinteresseerd in een Skype Coach Call dan klik op deze link.

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
van Bureau Luister
dit veld niet invullen s.v.p.

Doe je mee met de gratis 10-daagse “Geluksrevolutie”?

Verrijk jouw leven met meer persoonlijk geluk en zakelijk succes.

 

Van 5 t/m 14 maart 2018

Schrijf je nu in!

Voornaam
Achternaam
E-mailadres

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This